Za Jenata

Подгответе се за лятото с програмата за педикюр

Лято и боси крака – сбъдната мечта! Изглежда, че пролетта свърши, така че нямате много време, преди да пристигне лятото и да обуете обувките си с отворени пръсти. Преди да направите това, е абсолютно необходимо да направите програма за педикюр. Както е добре известно, красивият педикюр не е бил задължителен през предходните студени месеци и следователно краката са станали малко занемарени. Трябва да бързате краката и ноктите на краката. Нашият екип е създал цяла професионална програма, така че да можете да създадете спиращ дъха педикюр за краката си за нула време.

КОМПЛЕКТ ПЕДИКЮР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА ГРИЖА ЗА КРАКА В ДОМА

За оптимална грижа за краката в домашни условия е важно да имате правилния комплект за педикюр. Съставихме подробен списък за това:

НАПРАВЕТЕ СЕ ГРИЖИ КОЗМЕТИЧНИ КРАКА

Първата стъпка в нашата програма за педикюр е банята за крака. От една страна служи за отпускане на уморени крака, от друга страна гарантира, че кожата и ноктите на краката стават по-меки. Ако нямате специални добавки за баня, можете да използвате басейн. Сега напълнете легенчето с гореща сапунена вода, добавете Epsom сол. Накиснете краката за 5 минути. След 5 минути изсушете единия крак с кърпа и оставете другия крак във водата, докато работите върху следващите 3 стъпки. Подрежете внимателно ноктите на краката си. Пилете ноктите на краката с пила за нокти, като внимавате ноктите на краката да не станат твърде малки. Използвайте буфера за нокти, за да изгладите повърхността на ноктите. Сега превключете краката и повторете предишните 3 стъпки. След това изсушете двата крака и отстранете кожичките. Вземете ексфолиращ крем и сложете малко крем върху краката си, след това изплакнете краката си със сапунена вода в легенчето и ги подсушете. Сега преминете към рутината на премахване на мазола с електрически пила за крака и след това изплакване. В крайна сметка идва най-приятната част. Кремирайте краката си с овлажнител и масажирайте. Не на последно място, изберете един от нашите красиви дизайни на ноктите на краката за лятото и придайте на педикюра си финален щрих.

Благодаря ви, че посетихте нашият уеб сайт желаем ви приятно сърфиране!

Exit mobile version