Начало » Грим » Подчертайте устните

Подчертайте устните

Червените устни са въплъщение на женската красота. Но перфектната целуваща уста не винаги трябва да бъде съставена в класически червени тонове. Червилата в свежи горски тонове, деликатни нюанси и розови тонове или ярки нюанси на коралово или ръждиво червено извикват успешен грим за устни, в зависимост от вида. С професионално оборудване, висококачествени червила и правилната техника, извивката на устните е умело подчертана.

УСПЕШЕН ГРИМ ЗА ТЪСКИ И ПЪЛНИ УСНИPodchertaite usnite (4)

Жените с тесни устни обикновено искат повече обем. Можете да направите това с правилната техника на гримиране. Грунд за устни се подготвя за цвета. Червилото издържа по -дълго и не се отлага в малки бръчки. След това контурът на устните се проследява с подложка за устни или подплата, която съответства на цвета на червилото. Боята се нанася върху горната устна по външната бяла контурна линия.

Изпъкналостта на сърцето и средата на долната устна са подчертани. На долната устна контурът се поставя точно върху червената граница на устните. За плавен преход, смесете цвета на устните към центъра. Цветът на контура на устните в никакъв случай не трябва да е по -тъмен от червилото, тъй като тъмният цвят прави устата по -тясна. След това се нанася червилото. Поставете малко гланц за устни в средата и го втрийте навън.Podchertaite usnite (1)

Това гарантира гланцово покритие и създава по -пълна целуваща уста. Тъмните цветове са неподходящи. Те правят тесните устни да изглеждат още по -малки. Светло розовите тонове, голите нюанси или топлите червени тонове придават повече обем. Чувствените пълни устни хармонизират перфектно с тъмните, матови нюанси в червено. След нанасяне на грунда, контурът на устните се проследява точно с линията на устните.

Прочети Още: Направи си сам Оформяне на грим: Съвети за грим и чудесни идеи

Ако нанесете цвета на устните с четка, ще постигнете по -равномерен резултат. Ако цветът се нанесе с червилото, много цвят ще залепне по ръба на устните. Матовите продукти са по -полезни, тъй като лъскавото червило или лъскавият блясък за устни правят устата да изглежда по -обемна. Накрая внимателно избършете излишната боя. Пудра пудра задава цвета на устните и удължава срока на годност.

ПОДЧЕРНЕТЕ УСТНИТЕ: ИДЕАЛНИЯТ ЦВЯТ НА УСТНИТЕ

Използваме различни цветове на устните в зависимост от повода и настроението. Ако изберете нюанса, който да съответства на сенките за очи или лака, ще постигнете хармоничен вид. Цветът на червилото, който е с един -два нюанса по -тъмен от собствения ви тон на кожата, е идеален. Фокусира се върху очите или устните.Podchertaite usnite (3)

Ако очите и устните са подчертани интензивно, гримът изглежда претоварен. Червилото може да дойде на себе си на красиви и добре поддържани устни. Трябва редовно да се използва балсам за грижа, тъй като чувствителната кожа в тази област почти не съдържа себумни жлези. Деликатните нюанси са идеални за светли типове кожа. Капучино тонове, деликатен розов или светъл корал хармонират с тена. Модерните ягодови тонове, нюансите на лилавите и розовите тонове хармонират със средно светлите типове кожа.

Ако имате загорял, тъмен тен, можете да използвате силни цветове на устните като патладжан, лилаво червено или шоколадово кафяви тонове. Компанията MAKEUP се увлича по темите за красотата. Екипът открива нови тенденционни продукти и дава съвети за успешен грим и перфектно координирана грижа за красотата. На makeupstore.de жените ще намерят огромен избор от червила и друга декоративна козметика, парфюми и продукти за грижа.Podchertaite usnite (2)

Благодаря ви!

About admin

Check Also

greshki, grim

Грешки при правенето на грим

Какво да правите, докато правите грим? Гримът е начин за жените да бъдат по-живи, здрави …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *