Начало » Прически » Ден на косата за баня тази година: Най-красивите тенденции на прическите през 2021 година

Ден на косата за баня тази година: Най-красивите тенденции на прическите през 2021 година

Прическата може да разкаже толкова много за човек. Например прическата им може да каже много за това как се справят. Новите прически също често са индикатор за промяна в живота, например когато започнете нова работа или току-що сте прекратили връзка. Косата е важна за нас и за да можете да вървите в крак с главата през тази година, ние обобщихме най-красивите тенденции за прически за 2021 г. за вас на този етап. Кой знае, може би следващата ви мечтана прическа вече е включена в текста.

<h2> ТЕНДЕНЦИИ КОСА 2021: КОСАТА ПРАВИ ХОРА </h2>

Косата на главата ви е може би най-важният аксесоар, който имате. Пълният ви вид зависи от прическата. Освен това добре прилепналата прическа ви дава повече самочувствие. Вече дори не трябва да се страхувате от побелялата коса. Или го оцветете в естествения си цвят, или можете да изберете по-необичаен нюанс, съчетан с модерните прически на годината. Ето страхотен избор от красиви цветове на косата. Разбира се, можете да застанете и до сивите акценти. Между другото, сивото все още е модерно.

Прочети Още: Постоянна Епилация Възможно ли е и у дома?

<h2> НАРЯЗВАНЕ НА РАЗЛИЧНИ ДЪЛЖИНИ </h2>

Тази тенденция на косата не е обвързана с дължината на косата, както много други прически. Главно накъсаното подстригване означава, че горната коса се подстригва многослойно и краищата на косата изглеждат изтъркани. Името Choppy, което се превежда като „хакнат“ или „отсечен“, някак предполага нещо подобно. Тенденцията е подходяща за всички типове коса. Ако имате тясно лице, трябва да изберете по-къса основна прическа. С кръгло лице косата може да бъде по-дълга.Kosa za Banya

<h3> ГЕЛИ БОБ, ЗА ПРАГМАТИЧНИТЕ ЖЕНИ </h3>

Тази прическа е особено подходяща за жени, които просто не искат да губят време сутрин. Този външен вид винаги пасва, защото е измислен за нула време. Това е боб, подрязан на дължина, без стъпки. С гела за коса просто поставяте косата обратно на главата. Независимо дали ще отидете с него в офиса или ще прекарате една нощ на дансинга, Gelly Bob винаги е бърз и добър избор.

<strong> Не само за феи, Pixie cut </strong>

Очевидно е, че късите прически са много модерни тази година, защото така наречената пикси кройка също прави кръгове и не е последната къса прическа в нашия списък. Страните и задната част на главата са подстригани доста късо. Горната коса остава по-дълго и се разделя или разтрива във всички възможни посоки. Не бива обаче да носите изрязаното твърде кратко, тъй като вече не изглежда толкова нахално в зависимост от формата на главата. На всеки четири до шест седмици трябва да се пипа.

<h4> НАЗАД В МОДАТА, РАЗРЕЗЪТ НА КУПЕТА </h4>

Изрязването на купата или изрязването на купата беше особено популярно през 60-те години, когато беше създадено от звездния фризьор Видал Сасун. През 90-те години прическата за съжаление се разгради до непопулярната детска прическа. Междувременно обаче изрязването на гърнето отново е на мода и е доста популярно сред модели и инфлуенсъри.

<h4> ПЛЯЖИ НА ПЛАЖ </h4>

Стигаме до по-дългата коса. Тъй като през последните месеци пандемията на короната ни затруднява да отидем на почивка и посещенията на плажа са рядкост, усещането на плажа трябва да се появи с косата. Косата е сплъстена със специални продукти като гелове и спрейове със сол. Когато имате естествени вълни, това е вашето предимство. В противен случай можете, разбира се, да помогнете. Крайният резултат е естествен вид, който изглежда почти без усилие.

<h4> ФРЕНСКИ БРАНГИ ИЛИ СЪЩО ЗАВЕСЕН ПОНИ </h4>

Пони вероятно също никога не излизат от мода, те просто се променят по дължина. Тази година понито отново ще се носи по-дълго. При така наречените френски бретон върховете на косата завършват приблизително на нивото на скулите. Косата е разделена в средата за страхотен външен вид.

<h5>ТЪП РАЗРЕЗ </h5>

Това също е кройка, която е подходяща за всички типове коса и лице. Без стъпки косата просто се подстригва направо навсякъде. Отзад те могат по желание да бъдат оставени малко по-дълго, но това не е задължително. За да се гарантира, че кройката винаги изглежда точно, тя трябва да се подрязва на всеки няколко седмици.

<h5>ПОМНЕТЕ, ВОКУХИЛА СЕ ВРЪЩА </h5>

Съкращение за много смелите: кефалът се завръща и в момента е разтърсен от много звезди. Най-добрият пример е Майли Сайръс. В прическата горната коса се подстригва късо от косата на тила. Колко решава смелостта?

<h5> КЛАСИКА: ПОРСКАТА ОПАС </h5>

Конската опашка като прическа никога не беше излизала от мода. Ако нямате много време за оформяне на прическата си, имате нужда от конска опашка. Въпреки това вече ни е писнало от класиката Вижте защо сега имаме нов обрат за вас, който също прави опашката на понито тенденция на годината. Подправете конската опашка с аксесоари. Използвайте крещящи щипки или смачквания, за да придадете на прическата различен обрат.

About admin

Check Also

Подгответе се за лятото с програмата за педикюр

Лято и боси крака – сбъдната мечта! Изглежда, че пролетта свърши, така че нямате много …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *