Начало » Грим » 5 Най-Добри Съвета за Грим Безупречен Грим в Жегата

5 Най-Добри Съвета за Грим Безупречен Грим в Жегата

Пролетта носи топло време, ярко слънце, повишаване на температурите, цъфтящи растения и чуруликащи птици. Прекрасно време от годината за дълги разходки в парка, пикници или разходки сред природата, но какъв грим! Червени бузи, капчици пот и изтичаща спирала и фон дьо тен – устойчивият грим е предизвикателство в жегата! Без малко тен, естественият вид без грим е пълен забрана. Не се паникьосвайте, защото сме събрали 5 златни съвета за грим за перфектния грим, който изглежда безупречно дори при 40 градуса.

ЛЕТНИ ТЕНДЕНЦИИ НА КРАСОТАТА: СЪВЕТИ ЗА ГРИМ ЗА ЕФЕКТИВЕН ВИД В ТОПЛИНАТА

Хубавите модели, които виждаме на първата страница на списания или в телевизионни реклами, имат красив грим – лъскави бронзови скули, дълги мигли, безупречна кожа и пълни устни с искрящ гланц за устни. Топлината може да бъде големият враг на устойчивия грим. Без да предприемете правилни стъпки, резултатите могат да изглеждат неудобно – петна от фон дьо тен по цялото лице, кървене от спирала и цветни капки пот. С правилните техники гримът би бил бриз. Разгледайте нашите съвети за грим и им се доверете! Слънцето може да бъде истински приятел, ако знаете как слънчевите лъчи работят за вас.

СЪВЕТ ЗА ГРИМ №1: ТРЯБВА ДЯСНАТА БАЗА ЗА КРАСИВ БЛЯС

Както подчертахме няколко пъти досега, нанасянето на грим при високи температури е голямо предизвикателство, ако не знаете тайната. През лятото можете да изглеждате красиво и естествено въпреки жегата – тайната формула за това е да направите правилния избор за фон дьо тен. Повечето основи са мазни и не остават скучни на слънце, така че лицето ви ще блести на много места. За най-добро лятно сияние използвайте леки кремове като CC или BB. Те само подчертават тена и създават искрящи акценти. Когато избирате крема, обърнете внимание на слънцезащитния фактор. Мотото тук е: колкото по-високо, толкова по-добре!

→ Забележка: Преди да нанесете грима, изчакайте кремът да се абсорбира добре от кожата.

СЪВЕТ №2 ЗА ЛЕТЕН ДНЕВЕН ГРИМ: ИЗТРЕТЕТЕ НЕИЗПЪЛНЯЕМИТЕ ВОДОЗАЩИТНИ МАРКОВИ ПРОДУКТИ ОТ ЛИСТОВИЯ СПИСЪК НА МАКЕД

Най-важното правило за летен грим е да се използват продукти за грим, които не затварят порите. Водоустойчивите продукти съдържат силикон, който не позволява на кожата да обменя кислород. Препоръчват се продукти за грим с леки текстури, които се свързват по-добре с кожата. За жени с мазна или комбинирана кожа би било по-добре да се доверите на полупрозрачната пудра. За разлика от често използваните компактни пудри, които са идеални за регулиране на влагата в кожата ви, тези нови пудри се считат за най-добрият избор, ако искате да се наслаждавате на сплъстената си кожа през целия ден.

→ Забележка: Водоустойчивата спирала остава незаменима.

СЪВЕТ №3: ПРАЙМЕРЪТ ЗА ОЧИ Е СЪЩЕСТВЕНА ЧАСТ ОТ ГРИМА ЗА ГОРЕЩИ ДНИ

Грундът за очи е идеалната основа за вашия грим в жегата. Той гарантира влагата на чувствителната кожа в непосредствена близост до очите и предотвратява бягането на сенките. За пролетните и летните дни матовите сенки за очи са по-добри от лъскавите алтернативи. Така получавате естествен вид и гримът продължава по-дълго. Не забравяйте и водоустойчивата спирала.

→ Забележка: Грундът за очи е незаменима основа за всеки грим, независимо от сезона или температурата.

Съвет за грим №4 за перфектните розови бузи

Кремът се препоръчва в горещината. Те се сливат много добре с кожата, поради което издържат по-дълго от вариантите на пудра.

→ Забележка: Разкрийте тайната зад професионалното броене тук.

Съвет 5: Блестящите устни са модерни за горещите дни

За онези забавни топли дни оставете матовите червила на дъното на чекмеджето, защото това е времето за пенливост. Поставете цветните лъскави червила и няма да сгрешите.

→ Забележка: Намерете тук перфектната прическа, която идеално се съчетава с вашия грим.
Галерия:
Разгледайте нашата галерия за страхотно вдъхновение за грим! Искрете от слънчевите лъчи!

Благодаря ви!

About admin

Check Also

greshki, grim

Грешки при правенето на грим

Какво да правите, докато правите грим? Гримът е начин за жените да бъдат по-живи, здрави …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *