Начало » Прически » 18 Трикове за Красота за Повече Пълнота в Косата ви

18 Трикове за Красота за Повече Пълнота в Косата ви

Чували ли сте поговорката „по-малко е повече“? Но това в никакъв случай не важи за красива коса! Правилото тук е „По-голямо е по-добре“. Голямата коса е основната тенденция от няколко години и тази година отново е на мода. Но как можете да постигнете обемна коса, ако имате фина, вяла и плоско-тънка коса? Всяка втора жена се оплаква от отпуснати коси и пожелава повече пълнота в косата си, за да създаде красива прическа. За да можете ефективно да оформите фината си коса и да внушите обемно великолепие, попитахме експертите по стилизиране за най-добрите продукти за красота и трикове за красота и събрахме най-полезните съвети специално за вас!

КРАСОТНИ ПРОДУКТИ, КОИТО СЪЗДАВАТ ОБЕМ ЗА ФИНИ КОСИ

Фризьорите много добре знаят как да придадат на плоска тънка коса идеален обем и да приведат мечтата на косата за пълнота в косата в реалност. Това наистина е изкуство, което ще овладеете и ако използвате правилните продукти. Ще ви разкажем тайната какви са те! И разбира се някои трикове за красота!

ОБЕМНИ ШАМПОАНИ ЗА КРАСИВА ЖЕНА

Грижата за косата у дома в повечето случаи се ограничава до използването на шампоан за обем. За съжаление само шампоанът не е достатъчен, но ако случаят е такъв, шампоанът за обем трябва да е правилният избор! Тънката коса става по-мазна и слаба по-бързо, поради което трябва да се мие по-често. Шампоанът естествено почиства косата и подготвя косата за мерки за обем. Тук ще намерите съставките, които перфектният шампоан за обем трябва да съдържа:
  • Протеин – той стимулира растежа и по този начин структурата на косата
  • Пантенол – избягва влагата
  • Полимери – удебеляват косата
  • Възстановяващият ефект на керамидите подобрява структурата

ОБЕМЕН ПРАХ КАТО МАГИЧЕСКИ ПРАХ

Търсите ли продукт, който да е всеобхватен за пълнота в косата ви, това определено е обемната пудра! Представете си следната ситуация – грижата за косата у дома е направена – използва се правилния обем шампоан, маска за коса се прилага за пълнота, прилага се седмичното лечение на косата, излизате, косата ви изглежда мощна и пълна и внезапно поради влага или по друга причина – отново онази плоско-тънка коса! Тук на помощ идва обемният прах. Можете да го прилагате по всяко време и точно там, където имате нужда от повече изобилие. Без сешоар вие получавате WOW ефект и то много бързо! Обемната пудра придава на всяка прическа уникален вид и повече структура. С помощта на пудра за обем косата изглежда по-свежа, тъй като абсорбира маслото и придава матов вид. Спрей за обем също така структурира косата много добре и й придава повече тяло.
Съвет от нас: получавате почти същия ефект с бебешката пудра!
Не само продуктите, но тяхното приложение играе основна роля
Когато са избрани правилните продукти за грижа за косата, в сила влиза правилното нанасяне. Правилното нанасяне е от голямо значение за пълната коса. Що се отнася до продуктите за фиксиране на обема, като спрейове за обем, те се прилагат отгоре надолу. Нашият съвет за спираща дъха грива – нанесете прах за обем след това.
Изсушете косата с главата надолу!
Сресването с пръсти ви гарантира повече пълнота.
Използвайте кръглата четка, докато сушите със сешоар!
Винаги изсушавайте косата си със сешоар!
Начинът за обем стъпка по стъпка:
Тези стъпки обаче не са пълната и пълна коса. Прическите също са много важни. Освен че оформяте прическата си за фина коса, тя ще изглежда по-пълна. Ще намерите няколко примера и идеи за прически, които ще придадат обем на косата ви в нашата галерия с картини! Оставете се да бъдете вдъхновени!
Благодаря ви!

About admin

Check Also

Подгответе се за лятото с програмата за педикюр

Лято и боси крака – сбъдната мечта! Изглежда, че пролетта свърши, така че нямате много …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *